Despre Fundatia Vodafone Romania

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei. Activitatea Fundatiei Vodafone Romania este finantata de catre Vodafone Romania S.A., printr-un buget anual, la care se adauga donatii anuale din partea Fundatiei Grupului Vodafone. De asemenea, angajatii Vodafone Romania contribuie la activitatea Fundatiei prin donatii lunare, Vodafone fiind prima companie din Romania care, in decembrie 1998, a lansat un program de donatii salariale, in cadrul caruia angajatii companiei doneaza voluntar un procent din salariul lor, in fiecare luna, pentru activitatile desfasurate de Fundatie. Misiunea Fundatiei Vodafone Romania este aceea de a ajuta oamenii din Romania sa aiba vieti mai bune, sustinand comunitatile locale prin actiuni caritabile. Suntem o organizatie care ofera ajutor celor bolnavi, celor cu nevoi speciale si celor dezavantajati, in special copiilor si batranilor.

Fundatia Vodafone Romania a finantat, in cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale, avand ca beneficiari  copii, tineri, batrani, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 20 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. 

Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998.